آل طیب, الهام, رومیانی, لاله, قائنی, منصوره. (1395). تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 45-59.
الهام آل طیب; لاله رومیانی; منصوره قائنی. "تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1395, 45-59.
آل طیب, الهام, رومیانی, لاله, قائنی, منصوره. (1395). 'تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 45-59.
آل طیب, الهام, رومیانی, لاله, قائنی, منصوره. تاثیر آلژینات سدیم و اسانس دارچین بر ماندگاری فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 3(2): 45-59.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب