هدایتی فرد, مسعود, یوسف‌تبار میری, نجمه, فدوی, ابوالفضل. (1395). تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), 11-23.
مسعود هدایتی فرد; نجمه یوسف‌تبار میری; ابوالفضل فدوی. "تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 2, 1395, 11-23.
هدایتی فرد, مسعود, یوسف‌تبار میری, نجمه, فدوی, ابوالفضل. (1395). 'تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(2), pp. 11-23.
هدایتی فرد, مسعود, یوسف‌تبار میری, نجمه, فدوی, ابوالفضل. تغییرات شاخص‌های حسی و جمعیت میکروبی فیله ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) تحت فرآیند خشک کردن حرارتی و نگهداری آن در 4 درجه سلسیوس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 3(2): 11-23.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب