بنیادیان, مجتبی. (1395). وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 15-28.
مجتبی بنیادیان. "وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1395, 15-28.
بنیادیان, مجتبی. (1395). 'وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 15-28.
بنیادیان, مجتبی. وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 3(4): 15-28.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب