1.

شناسنامه علمی و فهرست مطالب


2.

بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان اینکوباسیون بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس

صفحه 1-14
محمود یلمه؛ مرتضی خمیری؛ عزت الله قائمی؛ سیده ساناز رمضان پور؛ محمد قربانی

3.

وروتوکسیژنیک اشریشیاکلی و اهمیت آن در بهداشت مواد غذایی

صفحه 15-28
مجتبی بنیادیان

4.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی

صفحه 29-38
محمد باقر حبیبی نجفی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز

5.

بررسی الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی کرونوباکتر ساکازاکی جدا شده از انواع شیر خشک و غذای کودک

صفحه 39-50
سمیرا عباسی بافطرت؛ محمد گلی؛ حسن ممتاز

6.

بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی

صفحه 51-60
غلامرضا شاه حسینی؛ زهره مشاک

7.

آلودگی میکروبی و غلظت سموم آفلاتوکسین در محصول فرعی پسته

صفحه 61-72
پیروز شاکری؛ حسن فضائلی

8.

بررسی اثر ضد میکروبی اسانس ریحان بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیا کولای و مخمر رودوتورلاروبرا

صفحه 73-81
فریبا بخشی؛ حمید میرزائی؛ نارملا آصفی

9.

ارزیابی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری‌های منتقله از مواد غذائی

صفحه 83-94
یونس نزابی؛ افشین جوادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب