شاه حسینی, غلامرضا, مشاک, زهره. (1395). بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), 51-60.
غلامرضا شاه حسینی; زهره مشاک. "بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 4, 1395, 51-60.
شاه حسینی, غلامرضا, مشاک, زهره. (1395). 'بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(4), pp. 51-60.
شاه حسینی, غلامرضا, مشاک, زهره. بررسی اثر اشعه گاما بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) در شرایط یخچالی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 3(4): 51-60.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب