رحیمی, ابراهیم, شاکریان, امیر. (1396). بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), 29-36.
ابراهیم رحیمی; امیر شاکریان. "بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 2, 1396, 29-36.
رحیمی, ابراهیم, شاکریان, امیر. (1396). 'بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(2), pp. 29-36.
رحیمی, ابراهیم, شاکریان, امیر. بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(2): 29-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب