1.

شناسه علمی و فهرست


2.

ارزیابی ترکیبات شیمیایی و اثرات ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه پنجه‌برگ راست (Potentilla recta)

صفحه 1-13
حجت ازاد؛ تورج مهدی زاده

3.

مروری بر باکتری های منتقله از ماهی به انسان

صفحه 15-27
مهدی رئیسی

4.

بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری

صفحه 29-36
ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان

5.

مطالعه ارتباط بین میزان ترئونین با بار میکروبی لاشه

صفحه 37-44
فرشید خیری؛ قاسم نجفی؛ سید محمد علی جلالی

6.

تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه

صفحه 45-56
ندا حسین نژاد یزدی؛ حامد اهری؛ افشین آخوندزاده

7.

رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایه‌های لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو

صفحه 57-70
مریم ابراهیمی؛ علیرضا صادقی؛ بلال صادقی

8.

بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو

صفحه 71-82
الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری

9.

لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی، تنوع گونه‌ای و ویژگی‌های فنوتیپی

صفحه 83-96
آیدا کلانتری پور؛ شهرام حنیفیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب