رومیانی, لاله, علیزاده, شیوا. (1396). بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 19-29.
لاله رومیانی; شیوا علیزاده. "بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1396, 19-29.
رومیانی, لاله, علیزاده, شیوا. (1396). 'بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 19-29.
رومیانی, لاله, علیزاده, شیوا. بررسی شاخص‌های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره‌ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 4(3): 19-29.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب