Ebadi, Z., Sarhaddi, F.. (1397). Evaluation of Functional Properties and Fatty Acid Profiles of One-Hump and Crossbred (Dromedarius and Bactrianus) Camel Meat. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 153-162.
Z. Ebadi; F. Sarhaddi. "Evaluation of Functional Properties and Fatty Acid Profiles of One-Hump and Crossbred (Dromedarius and Bactrianus) Camel Meat". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1397, 153-162.
Ebadi, Z., Sarhaddi, F.. (1397). 'Evaluation of Functional Properties and Fatty Acid Profiles of One-Hump and Crossbred (Dromedarius and Bactrianus) Camel Meat', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 153-162.
Ebadi, Z., Sarhaddi, F.. Evaluation of Functional Properties and Fatty Acid Profiles of One-Hump and Crossbred (Dromedarius and Bactrianus) Camel Meat. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 9(1): 153-162.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب