امینی فرد, محمد حسین, خندان, سکینه. (1397). بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(52), 56-66.
محمد حسین امینی فرد; سکینه خندان. "بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 52, 1397, 56-66.
امینی فرد, محمد حسین, خندان, سکینه. (1397). 'بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(52), pp. 56-66.
امینی فرد, محمد حسین, خندان, سکینه. بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 13(52): 56-66.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب