1.

اثر کودهای زیستی بر اجزای عملکرد، عملکرد، پروتئین و روغن سویا (Glycine max Merrill.) تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

صفحه 1-15
مجید قنبری؛ علی مختصی بیدگلی؛ پرنیان طالبی سیه سران

2.

تنوع فیتوشیمیایی، بیوشیمایی و مولکولی انجیر (Ficus carica L.) در استان آذربایجان شرقی

صفحه 16-28
اکبر قربانی؛ حمید حسن پور؛ سزایی ارجیشلی

3.

بررسی تأثیر تنظیم کننده‌های رشد گیاهی جیبرلیک اسید و 2 و4 –دی کلروفنوکسی استیک اسید بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول(Citrus sinensis (L.) Osbeck cv. Thomson navel)

صفحه 29-42
شهروز حبیبی؛ علی عبادی؛ علیرضا لادن مقدم؛ سیاوش رعیت پناه

4.

بررسی ژنوتیپ‌های انبه (Mangifera indica L.) جنوب ایران بر اساس شاخص‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی

صفحه 43-55
لیلا فهمیده؛ سمیرا عمرانی پور؛ براتعلی فاخری

5.

بررسی تاثیر غلظت‌های مختلف عصاره جلبک دریایی (Ascophyllum nodosum) بر رشد، عملکرد و صفات بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.)

صفحه 56-66
محمد حسین امینی فرد؛ سکینه خندان

6.

تأثیر کودهای زیستی و نیتروژن بر برخی صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی (Fragaria × ananassa Duch., cv. Selva) تحت سطوح مختلف کود نیتروژن

صفحه 67-80
داود هاشم آبادی؛ محمد حسین نمکی؛ فرزین سعیدزاده

7.

شاخص‌های کمی و محتوای رنگدانه‌ای برگ راش‌های (Fagus orientalis Lipsky) کهنسال در دو توده خالص و آمیخته (مطالعه موردی: جنگل‌های ناو اسالم گیلان)

صفحه 81-92
میر مظفر فلاح چای؛ مهدی سیمایی؛ نیلوفر محمدزاده

8.

اثر غلظت‌های مختلف سالیسیلیک اسید بر عوامل فیزیولوژیکی در گیاه فلفل (Capsicum annuum L.)

صفحه 93-104
کبری مهدویان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب