عطای صالحی, اسماعیل, قره خانی, مریم. (1399). ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 14-1. doi: 10.30495/jfst.2020.665270
اسماعیل عطای صالحی; مریم قره خانی. "ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1399, 14-1. doi: 10.30495/jfst.2020.665270
عطای صالحی, اسماعیل, قره خانی, مریم. (1399). 'ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 14-1. doi: 10.30495/jfst.2020.665270
عطای صالحی, اسماعیل, قره خانی, مریم. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(1): 14-1. doi: 10.30495/jfst.2020.665270


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب