1.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود

صفحه 14-1
اسماعیل عطای صالحی؛ مریم قره خانی

2.

بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

صفحه 25-15
زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی

3.

تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی

صفحه 45-27
لیلا ناطقی

4.

ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج

صفحه 62-47
شیرین پیروتی؛ علیرضا فرجی؛ فریبا نقی پور

5.

مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری

صفحه 78-63
آتوسا فرخ؛ محمد رضا احسانی؛ نسرین مؤیدنیا؛ رضا عزیزی نژاد

6.

بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش

صفحه 96-79
شکوفه کوهی؛ علیرضا فرجی؛ سیدعلی مشعشعی

7.

استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری

صفحه 108-97
ارش بشیریان؛ فرزانه عبدالملکی

8.

سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد

صفحه 123-109
مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ سیدحسین استیری

9.

اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو

صفحه 133-125
حامد جلایر؛ مهدی کریمی؛ ابوالقاسم عبدالله زاده

10.

اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی

صفحه 144-135
ملیکا افتخارالدین؛ سید حسین حسینی قابوس

11.

تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا

صفحه 156-145
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ نصرت عظیمی؛ فرزاد غیبی

12.

بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند

صفحه 167-158
الهام احمدی؛ رقیه دلیری؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ نرگس رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب