ناطقی, لیلا. (1399). تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 45-27. doi: 10.30495/jfst.2020.665332
لیلا ناطقی. "تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1399, 45-27. doi: 10.30495/jfst.2020.665332
ناطقی, لیلا. (1399). 'تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 45-27. doi: 10.30495/jfst.2020.665332
ناطقی, لیلا. تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(1): 45-27. doi: 10.30495/jfst.2020.665332


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب