پیروتی, شیرین, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. (1399). ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 62-47. doi: 10.30495/jfst.2020.665333
شیرین پیروتی; علیرضا فرجی; فریبا نقی پور. "ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1399, 62-47. doi: 10.30495/jfst.2020.665333
پیروتی, شیرین, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. (1399). 'ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 62-47. doi: 10.30495/jfst.2020.665333
پیروتی, شیرین, فرجی, علیرضا, نقی پور, فریبا. ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(1): 62-47. doi: 10.30495/jfst.2020.665333


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب