کوهی, شکوفه, فرجی, علیرضا, مشعشعی, سیدعلی. (1399). بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 96-79. doi: 10.30495/jfst.2020.665335
شکوفه کوهی; علیرضا فرجی; سیدعلی مشعشعی. "بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1399, 96-79. doi: 10.30495/jfst.2020.665335
کوهی, شکوفه, فرجی, علیرضا, مشعشعی, سیدعلی. (1399). 'بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 96-79. doi: 10.30495/jfst.2020.665335
کوهی, شکوفه, فرجی, علیرضا, مشعشعی, سیدعلی. بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(1): 96-79. doi: 10.30495/jfst.2020.665335


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب