بشیریان, ارش, عبدالملکی, فرزانه. (1399). استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 108-97. doi: 10.30495/jfst.2020.665336
ارش بشیریان; فرزانه عبدالملکی. "استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1399, 108-97. doi: 10.30495/jfst.2020.665336
بشیریان, ارش, عبدالملکی, فرزانه. (1399). 'استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 108-97. doi: 10.30495/jfst.2020.665336
بشیریان, ارش, عبدالملکی, فرزانه. استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(1): 108-97. doi: 10.30495/jfst.2020.665336


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب