جلایر, حامد, کریمی, مهدی, عبدالله زاده, ابوالقاسم. (1399). اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 133-125. doi: 10.30495/jfst.2020.665338
حامد جلایر; مهدی کریمی; ابوالقاسم عبدالله زاده. "اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1399, 133-125. doi: 10.30495/jfst.2020.665338
جلایر, حامد, کریمی, مهدی, عبدالله زاده, ابوالقاسم. (1399). 'اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 133-125. doi: 10.30495/jfst.2020.665338
جلایر, حامد, کریمی, مهدی, عبدالله زاده, ابوالقاسم. اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(1): 133-125. doi: 10.30495/jfst.2020.665338


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب