افتخارالدین, ملیکا, حسینی قابوس, سید حسین. (1399). اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 144-135. doi: 10.30495/jfst.2020.665340
ملیکا افتخارالدین; سید حسین حسینی قابوس. "اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1399, 144-135. doi: 10.30495/jfst.2020.665340
افتخارالدین, ملیکا, حسینی قابوس, سید حسین. (1399). 'اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 144-135. doi: 10.30495/jfst.2020.665340
افتخارالدین, ملیکا, حسینی قابوس, سید حسین. اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(1): 144-135. doi: 10.30495/jfst.2020.665340


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب