| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,609,226 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,290,076 |
اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس | ||
| میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology | ||
| مقاله 4، دوره 6، شماره 2، تیر 1398، صفحه 22-33 اصل مقاله (735.42 K) | ||
| نوع مقاله: اصیل پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| زینب رضوانی فرد1؛ محمدرضا اسحاقی* 2؛ سید مهدی حسن زاده3 | ||
| 1دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی دانشگاه آزاد ورامین | ||
| 2مدیر گروه تحصیلات تکمیلی صنایع غذایی دانشگاه آزاد ورامین | ||
| 3عضو هیئت علمی انستیتوپاستور تهران | ||
| چکیده | ||
| هدف از این تحقیق بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار بر روی ساکارومایسس سرویزیه PTCC 5269، لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC 1058 و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس ATCC 49025 در آب سیب میباشد. سه غلظت متفاوت از عصاره پوست انار (250 ، 500 و 1000 میکروگرم/میلیلیتر) و تیمار شاهد تهیه گردید. تیمارها در دمای یخچال برای 60 روز نگهداری گردید و از جهت اسیدیته، pH، کدورت، درجه بریکس، آنالیز میکروبی، در روزهای صفر، 30 و 60 مورد آزمایش قرار گرفت. با افزایش زمان نگهداری و همچنین افزایش غلظت عصاره افزایش اسیدیته و کاهش pH مشاهده گردید.. با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری آب سیب، نهایتا تیمار با 500 میکروگرم بر میلی لیتر عصاره فنولی پوست انار به عنوان تیمار بهینه تشخیص داده شد. نتایج نشان داد که عصاره ی الکلی پوست انار به عنوان یک نگهدارنده طبیعی و اثرگذار در کاهش کدورت در آب سیب در دمای یخچال مطرح می باشد | ||
| کلیدواژهها | ||
| عصاره فنولی؛ پوست انار؛ ساکارومایسس سرویزیه؛ لاکتوباسیلوس پلانتاروم؛ آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 289 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 740 |
||