طاهری, تینا, فضل آرا, علی, رومیانی, لاله. (1398). اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), 11-21.
تینا طاهری; علی فضل آرا; لاله رومیانی. "اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 2, 1398, 11-21.
طاهری, تینا, فضل آرا, علی, رومیانی, لاله. (1398). 'اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(2), pp. 11-21.
طاهری, تینا, فضل آرا, علی, رومیانی, لاله. اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 6(2): 11-21.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب