محمدی, سید مسعود, امین لاری, محمود, شکرفروش, سید شهرام, حسین زاده, سعید. (1399). بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1 (37) بهار), 1-17. doi: 10.30495/jfh.0621.669328
سید مسعود محمدی; محمود امین لاری; سید شهرام شکرفروش; سعید حسین زاده. "بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1 (37) بهار, 1399, 1-17. doi: 10.30495/jfh.0621.669328
محمدی, سید مسعود, امین لاری, محمود, شکرفروش, سید شهرام, حسین زاده, سعید. (1399). 'بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1 (37) بهار), pp. 1-17. doi: 10.30495/jfh.0621.669328
محمدی, سید مسعود, امین لاری, محمود, شکرفروش, سید شهرام, حسین زاده, سعید. بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(1 (37) بهار): 1-17. doi: 10.30495/jfh.0621.669328


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب