1.

بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی

صفحه 1-17
سید مسعود محمدی؛ محمود امین لاری؛ سید شهرام شکرفروش؛ سعید حسین زاده

2.

شیوع کوکسیلا بورنتی در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR

صفحه 19-28
اکرم نوروز حقی نوبیجاری؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان

3.

اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 29-43
شیدا مدرسه؛ حمیدرضا قیصری؛ سعید حسین زاده

4.

ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر

صفحه 45-59
فهیمه حاجی نیا؛ علیرضا صادقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی

5.

کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات

صفحه 61-72
مریم جلیلی؛ ریکا الماسیان؛ انوشه رحمانی؛ امیر وره زردی؛ طیبه بساکی

6.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی

صفحه 73-89
سیده مریم موسوی؛ لیلا نجفیان؛ محمد فارسی

7.

اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان

صفحه 91-102
فرهاد جهاندیده؛ جلال شایق؛ سمیه حسین زاده

8.

تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397

صفحه 103-114
شهین زمردی؛ هما بهمدی؛ فروغ شواخی؛ صغری معدنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب