احمدی, فرید, پاساری, بابک, جواهری, محسن. (1399). بررسی واکنش ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر کاربرد کودهای مختلف شیمیایی، نانو، نانوبیولوژیک و عصاره ارگانیک جلبک دریایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(41), 188-203.
فرید احمدی; بابک پاساری; محسن جواهری. "بررسی واکنش ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر کاربرد کودهای مختلف شیمیایی، نانو، نانوبیولوژیک و عصاره ارگانیک جلبک دریایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 41, 1399, 188-203.
احمدی, فرید, پاساری, بابک, جواهری, محسن. (1399). 'بررسی واکنش ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر کاربرد کودهای مختلف شیمیایی، نانو، نانوبیولوژیک و عصاره ارگانیک جلبک دریایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(41), pp. 188-203.
احمدی, فرید, پاساری, بابک, جواهری, محسن. بررسی واکنش ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر کاربرد کودهای مختلف شیمیایی، نانو، نانوبیولوژیک و عصاره ارگانیک جلبک دریایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(41): 188-203.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب