1.

تأثیر سطوح مختلف کود اوره و چند کشتی همزمان برخی از لگومها بر خصوصیات زراعی و بیوماس کل ذرت

صفحه 1-17
محمد میرزاخانی؛ اسماعیل علی بخشی

2.

واکنش ذرت سینگل کراس 704 به مصرف کود‌های زیستی و شیمیایی نیتروژن و الگو‌های مختلف کشت در شرایط تنش خشکی

صفحه 18-27
شیرین دست بندان نژاد؛ مجتبی علوی فاضل؛ مانی مجدم؛ شهرام لک؛ علیرضا شکوه فر

3.

نحوه توارث برخی صفات کمی در نخود از طریق تجزیه میانگین نسلها

صفحه 28-40
پرویز قاسمی؛ عزت کرمی؛ رضا طالبی

4.

بررسی تغییرات عملکرد دانه و روغن کتان روغنی (Linum usitaissimum L.) تحت تاثیر کودهای زیستی و آبیاری تکمیلی

صفحه 41-52
نادر رحیمی؛ جلال جلیلیان؛ علیرضا پیرزاد؛ اسماعیل قلی نژاد

5.

تأثیر کاربرد خارجی اسید سالیسیلیک و اسپرمین بر خصوصیات عملکردی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata Forssk.) تحت شرایط قطع آبیاری

صفحه 53-67
اعظم رومانی؛ عباس بیابانی؛ علی راحمی کاریزکی؛ ابراهیم غلامعلی پور علمداری؛ عبداللطیف قلی زاده

6.

اثر مقدار مصرف نیتروژن بر عملکرد دانه و انتقال مجدد ماده خشک ذرت (Zea mays L.) در شرایط تنش خشکی

صفحه 68-77
عبدالکریم بنی سعیدی؛ محمد معتمدی

7.

تاثیر کاربرد گلایسین بتائین بر عملکرد و ویژگی های فیزیولوژیک رقم های گندم دیم در کرمانشاه

صفحه 78-85
مهدی روزرخ

8.

تاثیر کاربرد کودهای آلی و شیمیایی بر برخی صفات فیزیولوژیک و مرفولوژیک جعفری

صفحه 86-96
لمیا وجودی مهربانی

9.

بررسی خصوصیات رویشگاهی گونه Ephedra major Host. در مراتع شهرستان بجنورد

صفحه 97-107
علی محمد اسعدی؛ اصغر خوشنودیزدی

10.

بررسی خصوصیات زراعی و عملکرد بادرشبو ( Dracocephalum moldavica L) .سطوح مصرف نیتروژن و عناصر کم مصرف

صفحه 108-119
اسمعیل آبکار؛ اسمعیل نبی زاده؛ محسن رشدی

11.

تأثیرکاربرد زئولیت و کود نیتروژن بر عملکرد کلزا و میزان آبشویی نیترات از محیط ریشه

صفحه 120-133
مجید غلامحسینی؛ رضا عطایی؛ فرهاد حبیب زاده؛ اکبر حسنی؛ محمد باقر ولی پور

12.

ارزیابی اثر برگرداندن بقایای گیاهان زراعی مختلف بر عملکرد ذرت و برخی ویژگی های خاک در شرایط آب و هوایی شوشتر

صفحه 134-147
عین اله حسامی؛ محسن جهان؛ مهدی نصیری محلاتی؛ رزوبه فرهودی

13.

پهنه‌بندی آگروکلیمایی جهت تعیین دوره رشد مناسب، تاریخ کاشت و برداشت کاشت پاییزه چغندرقند در استان کرمان

صفحه 148-161
محمد علی جواهری؛ مهدی نادی؛ حمید نجفی نژاد

14.

بررسی لاین‏های موتانت پنبه به کمک فناوری هسته‏یی در شرایط متفاوت شوری آب آبیاری و محلول پاشی با کود پتاسه

صفحه 162-174
مجید جعفرآقایی؛ علیرضا مرجوی

15.

ارزش غذایی دو گونه گیاهی Salvia hydrangea و Sophora alopecuroides در دو مرحله فنولوژیکی

صفحه 105-187
محسن کاظمی؛ رضا ولی زاده

16.

بررسی واکنش ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر کاربرد کودهای مختلف شیمیایی، نانو، نانوبیولوژیک و عصاره ارگانیک جلبک دریایی

صفحه 188-203
فرید احمدی؛ بابک پاساری؛ محسن جواهری

17.

واکنش ارقام هیبرید ذرت به قطع آبیاری در مرحله رشد زایشی در منطقه مغان

صفحه 204-216
ابراهیم هادی؛ سدابه جهانبخش؛ مرتضی کامرانی

18.

تأثیر سطوح مختلف آبیاری بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی چمن آمیخته "اسپورت"

صفحه 217-229
امین سمیعی؛ محسن کافی؛ محمدمهدی جوکار؛ آرزو شقاقی

19.

تأثیر نانوکودهای گوناگون و تنش آبی بر عملکرد و اجزای عملکرد سورگوم دانه‌ای در منطقه سیستان

صفحه 230-242
الهام کاظمی؛ حمیدرضا گنجعلی؛ احمد مهربان؛ احمد قاسمی

20.

تاثیر سطوح مختلف آبیاری، خاکپوشه پلاستیک و مواد ضد تعرق بر برخی صفات فیزیولوژیک و عملکرد دانه ذرت رنگین

صفحه 243-257
داوود عادلیان؛ هوشنگ فرجی؛ امین صالحی؛ علی مرادی

21.

بررسی تأثیر پرایمینگ بذر با زادمایه رایزوبیومی و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر میزان کلروفیل، عناصر غذایی و عملکرد دانه عدس در شرایط دیم

صفحه 258-270
علیرضا صیدمرادی؛ افشین مظفری

22.

بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام مرکبات شمال ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی ریز ماهواره

صفحه 271-280
بابک باباخانی؛ یلدا نقاشی؛ سیدافشین حسینی بلداجی؛ مهدیه هوشنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب