آقایی, سمیه, شهاب لواسانی, علیرضا, رجایی, پیمان. (1398). تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 24-36.
سمیه آقایی; علیرضا شهاب لواسانی; پیمان رجایی. "تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1398, 24-36.
آقایی, سمیه, شهاب لواسانی, علیرضا, رجایی, پیمان. (1398). 'تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 24-36.
آقایی, سمیه, شهاب لواسانی, علیرضا, رجایی, پیمان. تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 6(4): 24-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب