فتحی مقدم, فاطمه, رومیانی, لاله. (1398). تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), 59-73.
فاطمه فتحی مقدم; لاله رومیانی. "تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 4, 1398, 59-73.
فتحی مقدم, فاطمه, رومیانی, لاله. (1398). 'تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(4), pp. 59-73.
فتحی مقدم, فاطمه, رومیانی, لاله. تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 6(4): 59-73.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب