زارعی, حامد, شهاب لواسانی, علیرضا. (1399). بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), 17-31.
حامد زارعی; علیرضا شهاب لواسانی. "بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1, 1399, 17-31.
زارعی, حامد, شهاب لواسانی, علیرضا. (1399). 'بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), pp. 17-31.
زارعی, حامد, شهاب لواسانی, علیرضا. بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(1): 17-31.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب