تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,987 |
تعداد مقالات | 83,495 |
تعداد مشاهده مقاله | 76,810,032 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 53,906,637 |
بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی | ||
میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology | ||
مقاله 3، دوره 7، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 17-31 | ||
نوع مقاله: اصیل پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
حامد زارعی* 1؛ علیرضا شهاب لواسانی2 | ||
1گروه فیزیولوژی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران | ||
2مرکز تحقیقات فناوری های نوین تولید غذای سالم، واحد ورامین-پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایران | ||
کلیدواژهها | ||
شمارش سلولهای سوماتیک؛ پنیر سفید آب نمکی؛ اسیدهای چرب آزاد؛ خصوصیات حسی؛ لیپولیز | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 450 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 442 |