1.

شناسنامه علمی- بهار 1399

صفحه 0-0

2.

اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز

صفحه 1-16
بهاره حاجی محمدی تلک آبادی؛ آسیه احمدی دستگردی

3.

بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی

صفحه 17-31
حامد زارعی؛ علیرضا شهاب لواسانی

4.

تعیین فراوانی آلودگی گوشت گاو به گونه‏های لیستریا در کشتارگاه‏ها و گوشت‏ فروشی‏های استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 32-40
سید سیاوش ساعی دهکردی

5.

بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی فراکسیون های قطبی، نیمه قطبی و غیرقطبی عصاره گیاه زنجبیل شامی (Lnula helenium) بر علیه برخی از باکتری های پاتوژن غذازاد

صفحه 41-49
حسین سلمانی؛ بهبود جعفرری

6.

ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری

صفحه 50-61
سیده میثمه احمدی؛ مریم مصلحی شاد

7.

بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس

صفحه 62-70
آرزو ملکوتی؛ انوشه شریفان؛ علیرضا بصیری

8.

یوسورفکتانت‌های باکتریایی: مروری بر جنبه‌های بیولوژیکی، تکنولوژی و کاربردی فسفاتیدیل کولین

صفحه 71-84
مهسا نکته سنج اول؛ منیرالسادات شاکری

9.

فعالیت ضد‌میکروبی عصاره آبی، الکلی و بافری بره موم زنبور عسل بر باکتری‌های دهانی و روده ای

صفحه 85-93
مهنوش ابوتراب؛ محمد گلی؛ الهام خسروی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب