نصرالله زاده, احمد, خمیری, مرتضی, صادقی, علیرضا, محمودی, ماندانا, ابراهیمی, مریم. (1398). بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4 (36) زمستان), 1-11. doi: 10.30495/jfh.2020.670898
احمد نصرالله زاده; مرتضی خمیری; علیرضا صادقی; ماندانا محمودی; مریم ابراهیمی. "بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4 (36) زمستان, 1398, 1-11. doi: 10.30495/jfh.2020.670898
نصرالله زاده, احمد, خمیری, مرتضی, صادقی, علیرضا, محمودی, ماندانا, ابراهیمی, مریم. (1398). 'بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4 (36) زمستان), pp. 1-11. doi: 10.30495/jfh.2020.670898
نصرالله زاده, احمد, خمیری, مرتضی, صادقی, علیرضا, محمودی, ماندانا, ابراهیمی, مریم. بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(4 (36) زمستان): 1-11. doi: 10.30495/jfh.2020.670898


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب