1.

بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر

صفحه 1-11
احمد نصرالله زاده؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی؛ ماندانا محمودی؛ مریم ابراهیمی

2.

برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر

صفحه 13-22
عیسی سلگی؛ مرضیه برچلویی

3.

بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان

صفحه 23-32
سمیه صادقی؛ حمیدرضا قیصری؛ سارا بصیری؛ حسین رشیدی؛ سید شهرام شکرفروش

4.

تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش

صفحه 33-47
زهرا سادات جدی؛ آسیه احمدی دستگردی؛ رضا شرافتی چالشتری

5.

تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت

صفحه 49-59
اسماعیل بایگانه؛ ابوالفضل فدوی؛ هادی کوهساری

6.

مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری

صفحه 61-78
سلیمه سادات میرعزیزی؛ مریم قراچورلو؛ انوشه شریفان

7.

جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن

صفحه 79-94
اکبر بدلی؛ افشین جوادی

8.

بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل

صفحه 97-105
نسیم سهیلی؛ رامین عطازاده؛ آزاده جدایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب