فرهی آشتیانی, راحله, شکرفروش, سید شهرام, مرحوم قیصری, حمیدرضا, بصیری, سارا, اسکندری, محمد هادی. (1399). اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2 (38) تابستان), 45-61. doi: 10.30495/jfh.2020.671113
راحله فرهی آشتیانی; سید شهرام شکرفروش; حمیدرضا مرحوم قیصری; سارا بصیری; محمد هادی اسکندری. "اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 2 (38) تابستان, 1399, 45-61. doi: 10.30495/jfh.2020.671113
فرهی آشتیانی, راحله, شکرفروش, سید شهرام, مرحوم قیصری, حمیدرضا, بصیری, سارا, اسکندری, محمد هادی. (1399). 'اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(2 (38) تابستان), pp. 45-61. doi: 10.30495/jfh.2020.671113
فرهی آشتیانی, راحله, شکرفروش, سید شهرام, مرحوم قیصری, حمیدرضا, بصیری, سارا, اسکندری, محمد هادی. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(2 (38) تابستان): 45-61. doi: 10.30495/jfh.2020.671113


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب