1.

مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره

صفحه 1-13
مبینا پویامنش؛ حامد اهری؛ سید امیر علی انوار؛ گیتی کریم

2.

بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام

صفحه 15-30
سهیلا غلامی گیلانی؛ علیرضا طاهری؛ غلامرضا غلامی گیلانی؛ مهتاب شاهماری

3.

کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحه 31-43
رزیتا فخیم رسولزاده؛ محمدرضا افشار مقدم؛ جلیل خندقی

4.

اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

صفحه 45-61
راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری

5.

بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران

صفحه 63-75
سحر عاطفی صدرینی؛ عبدالله جمشیدی؛ حسن جلال

6.

اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر

صفحه 77-93
زهرا قربانی؛ نفیسه زمین دار؛ مهشید جلوان؛ مریم گل آبادی

7.

اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا

صفحه 95-108
علی طاهری؛ مرتضی ضیاالدینی؛ معصومه گهرام زئی

8.

تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب

صفحه 109-117
سروه روح زاده؛ سمیرا بهرامیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب