مدرسه, شیدا, قیصری, حمیدرضا, حسین زاده, سعید. (1399). اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1 (37) بهار), 29-43. doi: 10.30495/jfh.2020.671509
شیدا مدرسه; حمیدرضا قیصری; سعید حسین زاده. "اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1 (37) بهار, 1399, 29-43. doi: 10.30495/jfh.2020.671509
مدرسه, شیدا, قیصری, حمیدرضا, حسین زاده, سعید. (1399). 'اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1 (37) بهار), pp. 29-43. doi: 10.30495/jfh.2020.671509
مدرسه, شیدا, قیصری, حمیدرضا, حسین زاده, سعید. اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(1 (37) بهار): 29-43. doi: 10.30495/jfh.2020.671509


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب