Takeungwongtrakul, Sirima, Benjakul, Soottawat. (1392). Oxidative stability of shrimp oil-in-water emulsions as affected by antioxidant incorporation. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), 1-12. doi: 10.1186/2008-6970-5-14
Sirima Takeungwongtrakul; Soottawat Benjakul. "Oxidative stability of shrimp oil-in-water emulsions as affected by antioxidant incorporation". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 1, 1392, 1-12. doi: 10.1186/2008-6970-5-14
Takeungwongtrakul, Sirima, Benjakul, Soottawat. (1392). 'Oxidative stability of shrimp oil-in-water emulsions as affected by antioxidant incorporation', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(1), pp. 1-12. doi: 10.1186/2008-6970-5-14
Takeungwongtrakul, Sirima, Benjakul, Soottawat. Oxidative stability of shrimp oil-in-water emulsions as affected by antioxidant incorporation. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 5(1): 1-12. doi: 10.1186/2008-6970-5-14


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب