احمدی, سیده میثمه, مصلحی شاد, مریم. (1399). ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), 50-61.
سیده میثمه احمدی; مریم مصلحی شاد. "ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 1, 1399, 50-61.
احمدی, سیده میثمه, مصلحی شاد, مریم. (1399). 'ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(1), pp. 50-61.
احمدی, سیده میثمه, مصلحی شاد, مریم. ارزیابی ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی نمونه‌های دوغ حاوی اسانس الئورزین بنه در دوره نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(1): 50-61.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب