بدلی, اکبر, جوادی, افشین. (1398). جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4 (36) زمستان), 79-94. doi: 10.30495/jfh.2020.1890081.1255
اکبر بدلی; افشین جوادی. "جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4 (36) زمستان, 1398, 79-94. doi: 10.30495/jfh.2020.1890081.1255
بدلی, اکبر, جوادی, افشین. (1398). 'جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4 (36) زمستان), pp. 79-94. doi: 10.30495/jfh.2020.1890081.1255
بدلی, اکبر, جوادی, افشین. جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(4 (36) زمستان): 79-94. doi: 10.30495/jfh.2020.1890081.1255


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب