شهدادنژاد, مژگان, صالحی ساردویی, علی. (1398). بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت و ماندگاری گل های بریده نرگس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), 30-36.
مژگان شهدادنژاد; علی صالحی ساردویی. "بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت و ماندگاری گل های بریده نرگس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2, 1398, 30-36.
شهدادنژاد, مژگان, صالحی ساردویی, علی. (1398). 'بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت و ماندگاری گل های بریده نرگس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), pp. 30-36.
شهدادنژاد, مژگان, صالحی ساردویی, علی. بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت و ماندگاری گل های بریده نرگس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 14(2): 30-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب