1.

مطالعه جنبه های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی کاربرد آبسیزیک اسید در گیاهان برای بهبود کمی و کیفی محصول در شرایط تنش کم آبی

صفحه 1-16
مجید عبدلی؛ بهنوش رسایی

2.

ارزیابی تاثیر کودهای زیستی و عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند

صفحه 17-28
روح اله حیدری؛ کیوان شمس

3.

بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت و ماندگاری گل های بریده نرگس

صفحه 30-36
مژگان شهدادنژاد؛ علی صالحی ساردویی

4.

مروری بر خصوصیات زیست شناسی و زیست محیطی درختچه چند منظوره هوهوبا

صفحه 37-46
امین باقی زاده؛ حسین شاهسوند حسنی؛ زهرا نبی قهفرخی

5.

ارائه مدلهای عصبی فازی برای دمای خاک با استفاده از داده‌های هواشناسی در دو اقلیم متفاوت

صفحه 47-54
محبوبه مظهری؛ ساجده اصغرزاده؛ سامان ملک نیا؛ الهام مطلبی

6.

اثر محلول‌پاشی پیش از برداشت برخی عناصر غذایی بر رشد و گلدهی آلسترومریا رقم fuji

صفحه 55-64
الهام دانائی؛ وحید عبدوسی؛ ناصر علی پور؛ مریم گلینی؛ سعید صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب