| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,558,236 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,267,185 |
| 1. | مطالعه جنبه های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی کاربرد آبسیزیک اسید در گیاهان برای بهبود کمی و کیفی محصول در شرایط تنش کم آبی | |
| صفحه 1-16 | ||
| مجید عبدلی؛ بهنوش رسایی | ||
| 2. | ارزیابی تاثیر کودهای زیستی و عناصر ریز مغذی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند | |
| صفحه 17-28 | ||
| روح اله حیدری؛ کیوان شمس | ||
| 3. | بررسی اثر اسید جیبرلیک و کلرید کلسیم بر حفظ کیفیت و ماندگاری گل های بریده نرگس | |
| صفحه 30-36 | ||
| مژگان شهدادنژاد؛ علی صالحی ساردویی | ||
| 4. | مروری بر خصوصیات زیست شناسی و زیست محیطی درختچه چند منظوره هوهوبا | |
| صفحه 37-46 | ||
| امین باقی زاده؛ حسین شاهسوند حسنی؛ زهرا نبی قهفرخی | ||
| 5. | ارائه مدلهای عصبی فازی برای دمای خاک با استفاده از دادههای هواشناسی در دو اقلیم متفاوت | |
| صفحه 47-54 | ||
| محبوبه مظهری؛ ساجده اصغرزاده؛ سامان ملک نیا؛ الهام مطلبی | ||
| 6. | اثر محلولپاشی پیش از برداشت برخی عناصر غذایی بر رشد و گلدهی آلسترومریا رقم fuji | |
| صفحه 55-64 | ||
| الهام دانائی؛ وحید عبدوسی؛ ناصر علی پور؛ مریم گلینی؛ سعید صفری | ||