بافنده زنده, محمد, رضویلر, ودود, میرزایی, حمید, محمدی, خسرو. (1399). تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 44-54.
محمد بافنده زنده; ودود رضویلر; حمید میرزایی; خسرو محمدی. "تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1399, 44-54.
بافنده زنده, محمد, رضویلر, ودود, میرزایی, حمید, محمدی, خسرو. (1399). 'تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 44-54.
بافنده زنده, محمد, رضویلر, ودود, میرزایی, حمید, محمدی, خسرو. تاثیراسانس نعناع بر میزان بقاء اشریشاکولایO157:H7 در پنیر سنتی لیقوان در طول دوره رسیدن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(2): 44-54.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب