هاشمی نیا, سیده مریم, دهقان نیا, جلال. (1399). مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), 19-32.
سیده مریم هاشمی نیا; جلال دهقان نیا. "مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4, 1399, 19-32.
هاشمی نیا, سیده مریم, دهقان نیا, جلال. (1399). 'مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), pp. 19-32.
هاشمی نیا, سیده مریم, دهقان نیا, جلال. مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(4): 19-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب