1.

شناسنامه علمی زمستان 1399


2.

نقش باکتریوسینهای استخراجی از سویههای استاندارد به عنوان نگهدارنده بیولوژیکی در برابر باکتریهای بیماریزای جدا شده از انواع گوشت

صفحه 1-11
مریم بهبودی پور؛ نیما بهادر

3.

ارزیابی تغییرات جمعیت فلور میکروبی گوشت با اضافه سازی ویرکن S در آب آشامیدنی طیور

صفحه 12-18
مجید غلامی آهنگران؛ اویس پورمهدی؛ اکرم قهرمانی چرمهینی؛ آسیه احمدی

4.

مروری بر ساختار، مکانیسم و کاربرد باکتریوسین‌ها در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده‌های طبیعی

صفحه 19-32
سیده مریم هاشمی نیا؛ جلال دهقان نیا

5.

مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی

صفحه 33-46
محمدرضا علی‌محمدزاده؛ محمد علی علی‌دوست؛ جلیل خندقی

6.

دسته‌بندی ژنتیکی ایزوله‌های اشریشیاکلی O157:H7جدا شده از گوشت خام دام و طیور با روش RAPD-PCR

صفحه 47-58
ماندانا لطفی؛ حسن ممتاز؛ الهه تاج بخش

7.

تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس روتری جدا شده از محصولات لبنی بر مدل رت-های دیابتی شده با استرپتوزوتوسین

صفحه 59-68
الهام امینیان؛ الهام معظمیان؛ محمد امین عدالت منش

8.

مطالعه تاثیر فرایند تولید آرد از گندم و پخت نان در میزان آفلاتوکسین B1 در شهرستان کیار استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 69-80
ایرج صفیان؛ هانیه نوذری

9.

مطالعه شیوع و بررسی فیلوژنتیک لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از فیله دو نوع ماهی پرورشی در شهرکرد در سال 1397

صفحه 81-93
اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ سیده صدیقه موسوی؛ حسن ممتاز؛ فرزانه نیکوخواه؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی رئیسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب