علی‌محمدزاده, محمدرضا, علی‌دوست, محمد علی, خندقی, جلیل. (1399). مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), 33-46.
محمدرضا علی‌محمدزاده; محمد علی علی‌دوست; جلیل خندقی. "مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 4, 1399, 33-46.
علی‌محمدزاده, محمدرضا, علی‌دوست, محمد علی, خندقی, جلیل. (1399). 'مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(4), pp. 33-46.
علی‌محمدزاده, محمدرضا, علی‌دوست, محمد علی, خندقی, جلیل. مطالعه اثر ضد‌میکروبی عصاره الکلی و اسانس زیره‌سیاه (Bunium persicum Boiss) بر برخی از باکتری‌ها و کپک‌ها در پنیر لاکتیکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(4): 33-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب