تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,622 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,341,099 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,384,277 |
طراحی مدل تکانه های حسی به منظور ایجاد تصویر مثبت برند (مورد مطالعه: صنعت لبنیات) | ||
فصلنامه مدیریت راهبردی در سیستم های صنعتی (مدیریت صنعتی سابق) | ||
مقاله 12، دوره 14، شماره 50، بهمن 1398، صفحه 183-202 اصل مقاله (1.11 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
عبدالکریم تازش1؛ اسماعیل حسن پور قروقچی* 2؛ وحید رضا میرابی3 | ||
1گروه مدیریت بازاریابی، شعبه قشم، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم،ایران | ||
2گروه مدیریت،واحد قشم، دانشگاه آزاد اسلامی،قشم، ایران | ||
3دانشیار، دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، تهران، ایران | ||
چکیده | ||
هدف پژوهش طراحی مدل علی تکانههای حسی به منظور ایجاد تصویر سالم، خوشمزه، سبز برند در صنعت لبنیات میباشد. این پژوهش از نظر هدف و نتیجه توصیفی و کاربردی، با روش جمع آوری پیمایشی، داده های کمی به صورت مقطع زمانی می باشد. برای سنجش نظر خبرگان و مصرف کنندگان از مصاحبه نیمه ساختار یافته و پرسشنامه استفاده شده است. خبرگان با روش نمونهگیری گلوله برفی و مصرف کنندگان با نمونهگیری سهمیه ای انتخاب شده است. برای بررسی رابطه علی بین متغیرها از روش معادلات ساختاری و نرم افزار PLS استفاده گردید. نتایج نشان داد حس بویایی و لامسه بر تصویر مثبت برند اثر معنادار و مثبت دارند. بنابراین برای ایجاد تصویر سالم باید جنس بسته-بندی نرم و منعطف، دمای محصول خنک فرم محصول نه غلیظ نه رقیق، فرم بسته بندی نه تکراری نه منحصر به فرد، بوی ملایم و تند، جنس بو ترکیبی از زنانه و مردانه باشد. برای ایجاد تصویر خوشمزه باید جنس بسته بندی نرم و منعطف،دمای محصول خنک، فرم محصول نه رقیق و نه غلیظ و فرم بسته بندی منحصر به فرد، بوی محصول تند و جنس بو ترکیبی از زنانه و مردانه باشد. برای ایجاد تصویر سبز باید جنس بسته بندی نرم و سفت به طور ترکیبی، دمای محصول خنک، فرم محصول نه رقیق نه غلیظ، فرم بسته بندی نه تکراری و نه منحصر به فرد، بوی محصول ترکیبی ملایم و تند و جنس بو ترکیبی از بوی زنانه و مردانه استفاده شود.البته از تاثیر اندک سایر تکانه نیز نباید غافل شد. | ||
کلیدواژهها | ||
بازاریابی حسی؛ تکانه ی حسی؛ تصویر برند؛ تجربه ی حسی؛ صنعت لبنیات | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 214 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 155 |