. (1397). ارزیابی شاخص‌های کیفی، خصوصیات حسی و میکروبی در ماکارونی صنعتی غنی‌سازی‌شده با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), 27-38.
. "ارزیابی شاخص‌های کیفی، خصوصیات حسی و میکروبی در ماکارونی صنعتی غنی‌سازی‌شده با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 4, 1397, 27-38.
. (1397). 'ارزیابی شاخص‌های کیفی، خصوصیات حسی و میکروبی در ماکارونی صنعتی غنی‌سازی‌شده با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(4), pp. 27-38.
. ارزیابی شاخص‌های کیفی، خصوصیات حسی و میکروبی در ماکارونی صنعتی غنی‌سازی‌شده با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 12(4): 27-38.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب