Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,802,070
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,463
1.
تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) روکششده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری بهمدت چهار ماه در دمای 18- درجه سانتیگراد
صفحه
1-14
مشاهده مقاله
اصل مقاله
596.54 K
2.
مقایسه تجمع زیستی فلزات سنگین نیکل، کادمیوم و روی در عضله و کبد فیلماهی (Huso huso) و ماهی ازونبرون (Acipenser stellatus) پرورشی در استان خوزستان
صفحه
15-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
348.05 K
3.
ارزیابی شاخصهای کیفی، خصوصیات حسی و میکروبی در ماکارونی صنعتی غنیسازیشده با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)
صفحه
27-38
مشاهده مقاله
اصل مقاله
384.08 K
4.
تأثیر استفاده از کنسانتره پروتئین ذرت (امپریال) در جیره ماهی قزلآلای رنگینکمان بر عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاشه
صفحه
39-48
مشاهده مقاله
اصل مقاله
356.67 K
5.
بررسی اثرات آلودگیهای نفتی بر پارامترهای هماتولوژیکی ماهی شیپ (Acipenser nudiventris)
صفحه
46-60
مشاهده مقاله
اصل مقاله
363.54 K
6.
تأثیر عصاره آزاد و انکپسوله رازیانه (Foeniculum vulgare) بر رفتار استافیلوکوکوس اورئوس و برخی پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداریشده در 4 درجه سانتیگراد
صفحه
61-73
مشاهده مقاله
اصل مقاله
376.67 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب