شاه حسینی, غلامرضا, جوانمرد, مجید, رکنی, نوردهر. (1399). کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), 1-12.
غلامرضا شاه حسینی; مجید جوانمرد; نوردهر رکنی. "کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 3, 1399, 1-12.
شاه حسینی, غلامرضا, جوانمرد, مجید, رکنی, نوردهر. (1399). 'کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(3), pp. 1-12.
شاه حسینی, غلامرضا, جوانمرد, مجید, رکنی, نوردهر. کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 7(3): 1-12.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب