1.

شناسنامه پاییز 1399


2.

کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ

صفحه 1-12
غلامرضا شاه حسینی؛ مجید جوانمرد؛ نوردهر رکنی

3.

ارزیابی کیفیت میکروبی شیرینی‌های خشک عرضه شده در شهر بیرجند

صفحه 13-22
عطااله اژدری؛ نیلوفر هاشم زهی

4.

بررسی چند شکلی ژن کواگولاز استافیلوکوکوس آرئوس جدا شده از نمونه‌های غذایی و انسانی به روش RFLP

صفحه 23-32
رقیه بخت آور اهری؛ چنگیز احمدی زاده

5.

ارزیابی کمی و کیفی سلول‌ها در چند محصول تجاری پروبیوتیک و بررسی تاثیر شرایط انبارمانی بر زنده‌مانی و قابلیت کشت مخمر پروبیوتیک

صفحه 33-46
فاطمه حکیمی پور؛ رسول شفیعی؛ محمد ربانی

6.

جداسازی گونه‌های اسینتوباکتر از غذاهای یخ‌زده و تاثیر آن بر برخی از قارچ‌های بیماری زا

صفحه 47-56
فاطمه شهدادی؛ صدیقه کریمی نژاد

7.

مطالعه میکروبی تاثیر جایگزینی نگهدارنده های گیاهی با شیمیایی در تولید سوسیس های حرارت دیده

صفحه 57-67
علی شریف زاده؛ هدی معتمدنژاد

8.

تاثیر فرآیندهای ازن دهی، تابش اشعه UV و میدان پالس الکتریکی بر کاهش آفلاتوکسین M1 و آفلاتوکسین کل در شیر اسیدوفیلوس

صفحه 68-81
عصمت خوری؛ وحید حکیم زاده؛ علی محمدی ثانی؛ حسن رشیدی

9.

زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز

صفحه 82-94
راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ شهین زمردی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب