حسن پور, یگانه, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1399). بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), 133-121. doi: 10.30495/jfst.2020.674033
یگانه حسن پور; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2, 1399, 133-121. doi: 10.30495/jfst.2020.674033
حسن پور, یگانه, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1399). 'بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2), pp. 133-121. doi: 10.30495/jfst.2020.674033
حسن پور, یگانه, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 12(2): 133-121. doi: 10.30495/jfst.2020.674033


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب