1.

بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

صفحه 13-1
حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ زهرا دولت آبادی؛ سحر اصغری پور

2.

بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis)

صفحه 29-15
افسانه عظیمی محله؛ سید علی مرتضوی؛ پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ راضیه نیازمند

3.

تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس)

صفحه 37-31
رویا فلاح شجاعی؛ سهیلا ابراهیمی؛ ملیکا ناظمی

4.

بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ

صفحه 58-39
پریسا عباسی؛ شادی مهدیخانی

5.

تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه

صفحه 70-59
معصومه رهنما سنگاچینی؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

6.

تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش

صفحه 84-71
زهرا سانکهن؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ لیلا ناطقی

7.

بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول

صفحه 96-85
امیر نیک آسا؛ آیناز علیزاده؛ کامیار حیدرنژاد

8.

استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد

صفحه 108-97
سودابه عین افشار

9.

تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا

صفحه 120-109
عطیه علیزاده؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان

10.

بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی

صفحه 133-121
یگانه حسن پور؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا فرجی

11.

تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد)

صفحه 144-135
الهه خواجه علی؛ جمال ملک زاده

12.

بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن

صفحه 159-145
ماندانا بی مکر؛ علی گنجلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب